tirsdag 23. juni 2009

SANKT HANS

SANKT HANS OG RØMMEGRØT
En god tallerken med rømmegrøt hører med til feiringa-
Den fikk vi nyte ute i dag , hærlig vær .....gjett at vi vet å prise det!!
Ønsker alle ei flott St.Hans natt!

9 kommentarer:

Merethe sa...

Det så nydelig godt ut. Vi feirer med grillmat, så kansje det blir rømmegrøt til middag i morgen. Hvis de ikke er utsolgt på butikken ;o)

Janne i Fagerlia sa...

Så heldige der er da - både finvær og rømmegrøt, det er noen som har det. Her på Nordmøre har vi ikke vært tilgodesett med en solstråle en gang. Gråvær og fjorten varmegrader er ingenting å skryte av. Vi fyrte opp grillen på verandaen, men maten ble fortært inne. Men nå meldes bedre vær til helgen, så jeg krysser fingre og tær.......

NB. Tennene løper nesten i vann når jeg ser bilde av rømmegrøten.

Brit sa...

Å,du! Dette så godt ut!
Jeg spiste faktisk rømmegrøt igår istedet. I kveld var jeg sammen med noen naboer her og grillet. Vi var inne i et av husene og drakk kaffe senere. Fint vær her også, men knotten dukket opp utpå kvelden.
Nå er det sengetid, i morgen skal jeg til byen.
Ha en fin onsdag!

Kjersti M sa...

Nam nam - så skikkelig godt ut. Flott at vi fikk sol og fint vær her nord også. Håper det blir mange flere slike dager i sommer.

Tofo sa...

Godt at dere fikk en flott St. Hans! Og kunne sitte ute å kose dere. Vi hadde også fint sommervær, og natten var lys og fin!

Så flott "bord" du har under, og maleprosjektene dine ble fine;)

vaskepott sa...

*nam nam* Det så skikkelig lekkert ut altså :D Både med rømmegrøt og med det 'nye' bordet ditt :D

Stubbetufsa sa...

Pussig! Vi hadde bare kaker og kaffe/saft på St. Hansaften da jeg var lita. Og nå er det pølser, stekt på bål. Rømmegrøt, det hadde vi i høya, mot slutten!

Som dagene går sa...

Åh, Turid, den rømmegrøten så fristende ut. Også passa den perfekt sammen med "bordet". Er kommet hjem for en liten stund siden. Ble passert av mannen din i fullt driv på sykkelen, mens æ valgte å gå bakkene. Litt sliten, men ikke verre enn at æ krabba opp til trimposten. Lækkert vær.

Strikk innom sa...

Synes "bordet" ditt virker litt kjent...stod den i gammelstua?God ide å bruke den som bord, men skjønner at noen undrer seg på om det er plass til folk på verandaen din, haha. Håper jeg får anledning til å nyte en kaffekopp hos deg i sommer:)