onsdag 13. august 2008

JOBB LEDIG

DRØMMER DU OM DET GODE LIV........?
........da er kanskje dette noe for deg. For på denne skolen ytterst ute i Lopphavet trenger vi akkurat DEG ! Her er det fem elever som mangler lærer. Vi har ei kjekk rektor dame fra
Trøndelag , men ho trenger noen flere lærere i lag med seg , for å passe på oss, for å lære oss å lese, regne og alt det andre du vet en gjør på skolen.BYGDA VÅR SETT FRA SJØEN
En vinter dag kan det se slikt ut. Skolen ligger ca . midt i bildet. Som du sikkert allerede har skjønt , så er sjøen vår riksvei. Så kommer du hit til oss , tar vi imot deg på ei kai!

SILDMYLINGEN I NOVEMBER LYS
Dette er noe av utsikten du kan hvile øynene på en dag du trenger å tenke over hvorfor du er akkurat HER?


MIDNATT SOL OVER LOPPHAVET
Så var det midnattsola da, om du skal få med deg denne utsikten må du være her helt til sommeren. Iløpet av denne tida vil du ha fått med deg mange natur opplevelser, blitt veldig godt kjent med ALLE våre elever, skaffet deg ei arbeids erfaring som du ikke kan få på en stor skole. I et så lite samfunn som her hos oss, vil du bli veldig godt kjent med deg selv, hente frem kvalifikasjoner som du ikke viste at du hadde.
Du vil bli godt "tatt vare på" , om du lar oss få lov?
Om du blir lei stillheten og all naturen , gjør som han på neste bilde .


I BADESTAMP PÅ HURTIG RUTA
Som æ sa tidligere , så må du i båt for å komme hit , eller dra her fra. Du kan reise med hurtigbåt eller ferge, hurtigruta anløper kommune senteret Øksfjord.
Fra Øksfjord kan du reise videre med buss til Alta og nærmeste storflyplass. Etter at du har vært ute å "lufta" dæ , savner du oss å alle frilufts mulighetene vi har.
Du liker kanskje å fiske, da blar du videre til neste bilde.


STORVANNET
Her kan du fange både ørret og røye om du har lykka med deg, eller kanskje du bare vil ta en ro tur, nyte været og en go kopp bål kaffe i vann kanten...
Til riktig årstid kan du finne blåbær, tyttebær og molte på hauene her rundt vannet.
Etter at bærplukkinga er over , er det så sent på høsten at isen legger seg på vannet.
Ta på deg godt med klær å bli med en tur!!
"LYSMANSJETTER"
Isen har lagt seg på vannet, etterhvert er den trygg nok til at muligheten for isfiske byr seg.
Inntil da får du nøye deg med synet av disse lysmansjettene som isen har lagd rundt sivet i vannet.


BORTOVER SKI ELLER OPPOVER SKI
Du liker kanskje å gå på ski, eller bare nyte synet gjennom vinduet, vakkert er det , selv fra sete på en sne scooter, for det har du og mulighet til å få med deg om du vil.


UTESKOLEN PÅ FJÆRA TURHer leker vi med havsjøen , andre tester klatre kunnskapene. Har glemt å fortelle om at vi har tre isbreer her i kommunen. Alle ungdomskolene her ikommunen skal på bre tur i løpet av høsten ....kunne det være noe for DEG?


Med dette innlegget prøver æ å skaffe lærere til vår skole -- En og en halv stilling er ledig.
Stillingene har vært utlyst tre ganger på NAV, mange søkere som takker nei etter at de får andre tilbud. Men etter at DU har lest dette så forstår du at de vet ikke hvilken mulighet og utfordring de har gitt fra seg.

Er du bittelitte grann interesert eller kanskje bare nysjerrig , legg igjen en kommentar. Eller ta kontakt med kommunen direkte , si at du vil til SANDLAND!!!

13 kommentarer:

EJ sa...

:) Korr flott :D Reklame :D DET træng vi... :D Flott initiativ Turid :D

Og bildan dine; igjen de e fantastisk :D

Anonym sa...

Håpe virkelig det e noen som får lyst å komme. Flott initiativ fra dæ :-)

Anonym sa...

Fantastisk "annonse", håper søknadene strømmer på..
Lykke til!! Bente

Marita sa...

Her var det noe velkjent:)
Godt beskrevet. Men må få tilføye at plassen må oppleves for å få det riktige inntrykket. Og om det finnes en eller to der ute som kunne tenkt seg en berikende livserfaring, så er dette en unik mulighet. Og absolutt verdt det!

Fin bildeserie av vakre Sandland.

Marianne sa...

Sikke en annonce - jeg får helt lyst til at søge er jo både gymnasielærer og folkeskolelærer, men spørgsmålet er om en udenlandsk underviser kan blive ansat :-)

Anonym sa...

tøft!

Lise sa...

Ojojoj, skulle visst det litt før ;) Det hadde vært noe det... Savner Nord-Norge!! Veldig fine bilder :) Jeg skal tipse alle jeg kommer over, men nå er det sånn at det er veldig lærermangel i Oslo, så de fleste som var ferdig i år har nok fått jobb allerede... (Vi er 14 nye lærere på Stovner)

Jeg begynte igår, har hatt to planleggingsdager og jammen er det myyyyyye jobb... Men vi får vel igjen for det når elevene kommer :)

Veldig bra at du har begynt å blogge igjen!! Lykke til med lærerjakten :)

Anonym sa...

Den her annonsen skulle vært lagt ut på hjemmesia til kommunen! Det gjør vel ingenting at jeg har tipsa dem om det?? Eller FD??:o) Du er ei driftig og engasjert dame Turid, og annonsen din trenger publisitet. Håper virkelig det ordner seg med lærer(e) på Sandland så snart som mulig! Hadde ikke vært meg imot... Anneli

Brit. (lille meg) sa...

Du altså! det var en original måte å søke etter lærer på.
Og så har du så mange flotte bilder!
Jeg har vært ute og reist og har ikke besøkt blogger på snart en uke. Men nå holder jeg på og tar en bloggerunde.
Koselig å se så mye fint.
Ønsker deg god helg!

FO - 2 sa...

Håper det ordner seg for elevene, slik at de får flotte og gode lærere der hos dere.
Det fortjener de.
Og med slik super reklame, så kan det nok hende at du frister noen til å søke ja. :)
Flotte bilder!

Anonym sa...

Hei Turid!
Dette var regne reisebrosjyren dette!!! Flotte bilder, som vanlig! men jeg er ingen lærer (har vært vikar, da, i håndarbeide) og egentlig er jeg vel heller ingen friluftselsker. Liker meg best i en by, og trur nok jeg hadde blitt rastløs...men hvem vet???
Fint å ha deg tilbake igjen!

Inger sa...

Wow - for noen flotte bilder av vakker natur! Det er noe annet enn "Oslo-gryta" det. Tror snart jeg må ta meg en tur nordover - har ikke vært lenger opp en Trondheim jeg - så jeg begynner å skjønne at jeg har gått glipp av noe.

Håper "annonsen" din fører til ansettelse :o)

Tusen takk for besøket i bloggen min - og en riktig fin uke ønskes deg!

Marie sa...

Håpar at søknadane kjem strøymande etter dette! Nydelege bilde!