lørdag 27. september 2008

TUR TIL STEINBRUA

ETTER EI GOD NATTS SØVN .............
Er nå på tur til fjells igjen, fortsatt den heldige lærer vikaren som var på bretur i forrige innlegg. Har akkurat passert 1. og 2. vann, på tur til 3. vann. Går langs ei elv , måtte krysse elva først , den var så dyp at vi måtte av med fjellskoan- brevann er kaldt i september.SKYSKRAPER
For et monument!! Steinblokk som isen nok har stablet opp for leeenge siden.
STEINBRUA
Så var vi fremme ved Steinbrua, ikke så stor bragd å klare å gå dit....... men det var enkelte som var veldig takknemlig for medbrakt matpakke...det er noe med det der å spise frokost, å det evige maset om å drikke vann nok...alt ka de voksne vet!
Uansett så synes æ det var litt av byggverk, laget av naturen selv. Kunne kanskje vært et bidrag til "broer som binder", som mange av dere bloggere der ute er med på.SLANGEN
Denne formasjonen var like ovenfor Steinbrua , Slangen kalte vi den for, sikkert blitt til mens elva strevde med å lage Steinbrua.DER ELVA Å FJORDEN BLIR ETT.

Vi er nå på tur hjem, snart nede i bygda. Ja det kan se slik ut at elva å fjorden renner over i hverandre her , men det er bare på et spesielt tidspunkt, går en litt lenger frem ser en lyngbakkene nedover lia, å elva som renner mellom steinene på tur mot fjorden.

Henger du fort satt med noen dager kommer det noen glimt fra bygda.
Trivelig å ha deg med som turkamerat.........
Da er det helga igjen- vil bare si GO HELG TIL ALLE SOM HAR TID TIL Å SE INNOM!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo Turid!
Tok en titt inn på bloggen din,og jammen va d kommet mye "Snacks" inn her.Masse flotte bilder fra dine mange og spennende tura.Du e spræk!
Også så flink å dele turan med oss som du e.
Tusen takk for titten,og ha en Super flott høst!
Klem fra Wenche

Ps:Du må vell være den eneste som har strikket på breen :)

Anonym sa...

Så masse flotte bilder siden sist! Wow! Nydelig terasse du har anskaffet deg, forresten. Her males det i det uendelige... God helg til dere der oppe :)

FO - 2 sa...

Fantastisk flott natur!!! :)))
Og den brua, VAKKER!

Marie sa...

Tusen takk for ein fantastisk fin tur :)

Nydelege bilde :)

AnKa sa...

Tusen takk for at du tar oss med på slike fine foto-turer. Nydelig natur.
Gleder meg til flere bilder fra deg.

GAWO sa...

For en tur!!
Du har en natur der oppe som gjør meg helt ør. Det siste bildet ditt tar helt kaka. Så flott med elv og fjord som møtes. Og det brobilde ditt MÅ du lage en post om til "Broer som binder". Ja du må bli med på det. Bildet er jo helt knall.

... trenger de flere lærervikarer der nord tro...jeg bare lurer...jeg som ikke er lærer en gang