søndag 26. desember 2010

JULEFEIRING 2010

                                           


                                            ENDELIG NY OPPDATERING
Først noen bilder av det ny oppussete kjøkkenet/lillestua  vår. 
Var ferdig i god tid før jul , men det har ikke blitt til at æ har fått oppdatert bloggen........
Disse bildene er tatt i dag ,  grunn til at det er to kjøkken bord er at det er" kul på taket " her for tida , så av den grunn trengs det mange sitteplasser ved måltidene ....og det blir det jo som kjent en del av i juletia.

Har ikke hengt noe særlig opp på veggene annet enn tallerken hylla faktisk- vi må "bo" litt inn de nye omgivelsene før vi finner ut hvordan vi vil ha det.
En del "rot " samles jo også i krokene ...med mange data vesker , kabler , hundehus og div .så du som liker å se det plettfritt , må bare klip øyan igjen...her lever det folk!
                                                     JULEFORBEREDELSER
Viser en av noen få pakker , som æ riktig kosa mæ me når æ pakka den.....med "de hellige tre konger" på vei til Bethlehem passa den riktig så godt ved siden av julekrybba ...(selvlaget av rækved).
Med barnebarn på besøk måtte æ gjemme baking av kakemenn til han kom....her smakes det også inni mellom .
Lillejulaften  var Mathias avgårde med bestemor for å kjøpe juletre- da dro vi med spark , kjelke og en veldig ivrig Akita som trakk hele lasset.
Så måtte æ bare ha med mæ  ei pynta juleveske med noen venninnnegaver i - så koselig å dille med det!                                            SÅ VAR DAGEN ENDELIG DER!
Her poserer Mathias foran juletreet og gavehauen....etterhvert kom Nissen , med enda flere gaver .
Øverst til høyre ser vi Mathias og pappan , som leser opp og leverer ut gaver til oss andre som sitter spent å venter...
Må bare fortelle om noen "alternative" gaver , som noen av oss fikk...Jentene våre fikk bla. fra ei av tantene sine broderte julebilder , som æ har gitt ho for 20 år sia -syntes det var kjempe morsomt. Barnebarnet fikk 35 år gamle barnebøker etter et av pappan sine søskenbarn ...synes tanken var GENIAL
På bildet under er "bestemors " firbente barnebarn Iba og Niffi.
Nederst til høyre sees lestan som var i "julestrømpen" til noen av gjestan.

Da vil æ ønske fortsatt god julefeiring i dagene fremover mot Nyttårsaften- for min del så blir det ei arbeidsuke , men med huset fullt av folk blir det nok tid til mye julekos også!

6 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Så fint med et kjøkken hvor det bor folk! Ha ei fin romjul, Turid!

Anneli sa...

At man bare ikke sku koinne stikke foillfart innom på en varm kaffekopp, julestemning og koseli høytidssnakk... D e jo blidd så fiiint på nykjøkkenet Turid! Og ska si ho dær venninna som fikk den flotte julepakken va HELDI!!! :) Fortsatt go jul t hele bøtteballetten på Storenga!

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Koselig de lux!
Ha en fortsatt fin helg ;o)=

AnKa sa...

Kjempekoselig det ble på kjøkkenet, syns det flott å se at det bor folk i husan. Mange blider som blir tatt, kunne vært reklame for interiørmagasin..... litt for upersonlig spørr du meg.
Må du kose deg resten av jula, sjøl om du ska jobbe.
Stor juleklæm fra AnKa

Turid sa...

Lyst og fint på nye kjøkkenet deres! Godt å bli ferdig sant;)
Koselig bilder av barnebarnet, både i adventstiden og i julen:)
God julestemning hos dere!

Fortsatt god romjul!
Klem fra Turid:)

Else - Jorun sa...

Gratulerer med nytt kjøkken :) Så kjempelekkert ut :)
Go jul :)