torsdag 14. juli 2011

DÅRLIG VÆR OG SOMMARGARDINA


                                   ........EN SOMMERLIG BUKETT........
Det har vært gråvær og regn til og fra hele denne uka...æ har vært fornøyd med det , for å få gjordt litt innomhus også- bla. skifta til "sommargardina " i stua. Panelgardinan , som hang oppe var grei nok de - for hele året , men disse er bare sommargardina!
Har igrunnen kosa mæ me regnværet og vaske tua.  Æ vet ikke om det er flere som har det slik at når huset er som minst presentabelt - da kommer det besøk... det er da en sier " det er ikke alltid så rotete her - noen ganger er det verre"!!

Den her sommerlige buketten  kom ei venninna me , mitt oppi rydde/vaskekaoset.   Ho er forøvrig tidligere lærer her - trivelig dame fra langt sør i landet.
Også i år trenger vi lærere her -  så ser du en gå forbi , huk tak i vedkommende å fortell om drømme jobben her hos oss.........å si at vi tar veldig godt vare på folk!!

Med sommerlig hilsen, og ønske om at sola skal skinne på alle dåkk som ser innom her - spesielt om noen skulle være interesert i lærer jobb her på Sandland.

7 kommentarer:

Sologbolig sa...

Nydelig bukett !! Sommerhilsen fra meg som fakte rundt omkring i Europa. Klem fra Sigfrid

siddisisalou sa...

For en nydelig sommerbukett !
Så godt med gode venner som stikker innom og ikke bryr seg om rotet ...

Else - Jorun sa...

Krysser fingrer og tær for at dere får lærer iår :) Jepp, dokk e ein flott gjenDet va ein nydelig sommerbukett ja :) Koselig med blomster og besøk :) God helg :)

Sylvia sa...

Jeg skulle gjerne forsøkt meg som lærer et år hos dere, Turid. jeg var lærer-vikar i håndarbeidstimene i en grendeskole for maaaange år siden. Men jeg kan ikke være borte fra ungene mine så lenge som et år!
Flott bukett og fine gardiner!
Når jeg får uventet besøk, som fatisk er det koseligste, så sier jeg alltis at vi har det så kreativt rotete, men slik må vi ha det. Slå deg ned, har su lyst på kaffe eller vin?
Forøvrig har jeg vin i kveld......
Klem fra meg, god helg!

Sylvia sa...

....og alle trykkleifene skyldes denne vinen, da vet du! ;)

FO - 2 sa...

Fine sommergleder, hver eneste blomst, i ei like fin mugge. Vakkert!

Nå skal jeg snart ut i sommerkvelden for å plukke inn litt Kaprifol.
MMMMMM... Enda en sommerglede! :)

FO - 2 sa...

Ser nå at det er en vase.
Den bare minnet meg om en av bestemors mugger. Den hus serverte saft i da jeg var liten...
God minner kom frem her hos meg, i alle fall! :)