tirsdag 15. november 2011

MARKEDS KAFE`OG HUSMORFERIE

                                                 KOM Å KJØØØØØØØØØP!
Søndag middag reiste vi til Øksfjord me båten - to damer me litt  av hvert i kofferten .....

I min koffert var det gratulasjons kort og juletags laget av Guri -dattera vår-

 I tillegg hadde æ dekorert noen hermetikk bokser med decoupage , litt blonder og stæsj!

Hadde det kjempe trivelig på markedet , masse folk, god kaffe og himmelske gode kaker !

Etter å ha sett alt det fine som var til salgs der både av strikke produkter og tresløyd må æ si at det var ikke problemer å finne julegaver der , for de som var ute i det ærendet!

                             Venninna mi hadde Thai mat i sin "koffert"  - vårruller og green curry  gikk som "varmt hvetebrød"....var mange , som angra på at de hadde laga søndags middag...

Som alle basarer og markeder avsluttet også  dette med ei loddtrekning - ingen av oss ble lottomillionærer for å si det sånn!

I tida mens vi kosa oss med trivelig prat over en kaffe kopp og fornøyde kunder jobba vind og vær fælt utafor veggene - så pass mye at båten vi skulle reise med ble innstilt p.g.a. været !

Men ka e`problemet når vi kjenner ei Anneli : Der i huset trur æ ikke at dem har mange uker i året uten en eller flere overnattings gjester - ingen problem , døra på vidt gap - her ble det ordna sengeplasser for to små gutter,  en tenåring og to markeds damer - alle hadde vi noen å ha det triveligt i lag me i det hjemmet!!! 

Tusen takk for gjestfriheta!

                                                               INNRAMMA
 I huset finnes en "lillebror " , som trengte litt søvn innimella .  Av den grunn måtte det legges noen " rammer " rundt aktivitetene - så  det skulle være mulig å slappe av for de som trengte det!

Her er det et nytt spill som tas i bruk , rammene var rundt kort , som skulle brukes i spillet ...de passa jo godt til deltakernes skøyne fjes.

Kvelden og natta kom , vi regna med at neste dag , mandag kan vi sikkert reise hjem ..., men neida været var liksom ikke helt på lag me oss - vi belaga oss på ei natt til i dette gjestfrie hjemmet - reine "husmor ferien " var vi markeds damene enige om.
  I dag tirsdag var vinden roa sæ så pass at båten vår kunne bringe oss trygt hjem - kl . 11 i formiddag gikk vi i land på `perrongen` her på Sandland.

Da er det kveld  igjen - onsdag i måra allerede !!!     

5 kommentarer:

Lotte Larsen sa...

Kjempe fine bilder :) håpe du fikk solgt mye turid :) Klem Lotte

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Åh Turid, herlig tur dere kom dere på! Ikke dålig med husmorsferie da c",)

Klem Anna

siddisisalou sa...

Det ble en opplevelsesrik tur for dere. Godt at det finnes slike gjestfrie og gode mennesker når vœret viser seg fra den stormfulle siden.
En god ide å selge litt av det dere lager - for dere er veldig produktive etter bildet å dømme.

Randis side sa...

He he.. Rene husmorferien ja. Vinteren kom plutselig enda det slettes ikke va uventa :D Det går framover med advendtkalender`n også :)) Nu e november over halvgått.. Ha fine dager mot helg. Regner med at du ikke skal ut å farte, he he.. Du som akkurat e kommer hjem :D

Hulda sa...

Artig med ungene som sitter der og er "innramma" :) Sikkert flott å få solgt noe av det du lager også.