lørdag 10. desember 2011

MENS Æ VENTA PÅ MÅNE FORMØRKELSEN

                                          EN JULEKRANS BLIR TIL.
Det har jo vært måne formørkelse i ettermidag - det ville æ prøve å få me mæ-  litt overskya, men stille og fint ellers .
Derfor ville æ benytte ettermiddagen til å jobbe litt ute.

Henta masse granbar ifra skogen igår - greiner som skal gjøre det julefint utafor huset.   Fant tak i en streng , som var så tykk at den ville holde fasongen om æ forma den rund - ville nemlig prøve å lage en krans.
Synes egentlig det var ganske greit - du treng ei tang som du kan klippe strengen med , tynn blomster streng evt. snøre til å feste greinan med .  Høvelige arbeidshansker er også bra, for det er fort gjordt å rive opp fingrene.
                                                                     VELKOMMEN  
To runder med greiner rundt,   synes æ var nok- knytta juleband rundt - så var den klar for fotografering. Den får nok litt mere pynt etterhvert -kanskje noen kanelstenger å litt sånt.....

Kunne selvfølgelig ha bindt den mere opp , slik at alle greinan var samla og den ble helt rund , men no er det slik at æ e ikke helt som de andre millionæran....

Å månen , ja den så æ ikke nåkka te , iallefall ikke mens den va rød , for det sku den være !                                   
I måra e det tredje søndag i advent -                                                                                den må vi gi oss sjøl tia te å ta imot !

3 kommentarer:

AnKa sa...

Fin krans du har laga, eg må vel å en tur i skauen å hente inn litt greiner førr å lage en krans;) Vi får se ka dagen bringe:)
Ønske deg en flott 3.søndag i advent.
Klæm

Anonym sa...

Kjempefin krans:) med så mye regn og vind i adventa blir det lite utendørspynting her i gården, men desto mere lys og varme inne. Vi koser oss med besøk:) god adventssøndag til dæ:)

Anonym sa...

Den anonyme e mæ: Bente:)