fredag 2. mars 2012

FØR OG ETTER OG NO.

                                                     SOLIDE SAKER
Vaskebrett er en hendig sak når en skal tøve bare en del av et plagg - som i det her tilfelle de her lestan.  Tøva mest i foten , men litt oppover leggen også.
Det blir nok solide saker....

                                         SÅ MYK SOM BABY SOKKA.
Her er de helt ferdig å klar for skuter kjørarn , som frøs så på fotan.   Garnet har æ spunnet sjøl av ull fra egne sauer.  Endel av garnet hadde æ ikke vaska etter spinning - så det var masse lanolin i det , ble så blank å myk på hendern , mens æ strikka ....da nevne æ ingen ting om at det lukta sau i sofa kroken......nesten så de breker disse lestan. 
Æ måtte bare legge ut to bilda - ble godt fornøyd med disse- det ble eiern også!
                                                     TO STAUTE KARA.
   Bestemor og bestefar har besøk av denne karen og foreldrene hannes og venner av dem igjen . Med to hus å fordele gjestene på koser vi oss i lag- lange måltider , masse kaffe og uteaktiviteter.

Da vil  Snemann , Mathias og æ ønske alle dåkk som er innom ei super flott helg - vinterferie eller ikke - husk å kos dåkk!!                                                8 kommentarer:

Som dagene går sa...

Skjønner at du storkose dæ med besøk. Var jo snømannsnø også. Du har sånn ordentlig tovebrett med sink? mens æ har bare glass på mitt. Er ikke like god å tove på.
Du, å strikke uvaska hjemspunnet garn tror æ ikke æ ville likt. har ike prøvd, men syns det er så ekkelt å ta på.
Kos dæ videre i helga!

siddisisalou sa...

Klart det er storkos med besøk. Og det å få en som hjelper deg å lage en slik flott snømann må jo vœre toppen. De sokkene høres fantastiske ut - og at de kanskje lukter sau og brœker ville jeg sagt var et pluss. Koselig lesing som vanlig på bloggen din. Ha en fortsatt strålende helg.

Randis side sa...

God helg til dokker åsså! :) Regner med at dokker har finvær sånn som oss :)) Så flott at du tok vaskebrettet i bruk, da. Gode ull-lesta :) Kos dokker med barnebarn og snemann! God helg!

Stubbetufsa sa...

Deilige læsta! Og kos me bæstemorunga på besøk.
Kos dokker videre!

Janne i Fagerlia sa...

Dette var koselig lesing. Har ikke prøvd vaskebrettmetoden når det gjelder toving, men dette hørtes fornuftig ut. Har ikke vaskebrett, men det kan man vel alltids finne på loppis eller auksjon. Det gjelder bare å ha øynene med seg.
To trivelige karer du viser på bildet ditt.

Her på Nordmøre er det vår nå. Solen titter fram og vamegradene nærmer seg titallet. Fuglene er i full aktivitet, så her er det full trøkk med "boligetablering".

Riktig god helg!

Maret sa...

Mitt vaskebrett heng på veggen på hytta, men kan brukast om nødvendig.
Tips til dei som ikkje har vaskebrett: væt plagget med varmt grønnsåpevann og pakk det inn i bobleplast og rull fram og tilbake på bordet..
Fungerer utmerka..

AnKa sa...

Koselig med besøk, og lek i snyen:)
Tovebrett må man ha, eg e så heldig at eg har fått et som den snille pappan min har laga:)
Ønsker deg ei flott helg.
Klæm fra AnKa

Sylvia sa...

Så koselig med besøk. Jeg tenker dere har det kjempefint sammen.
De lestan er nok helt toppers å kjøre snøscuter med, i all slags vær, varme og godt som de er.
Kaffekjelen fra forrige innlegg, minner meg om kaffekjelen hos bestemor, som hun laget kakao i, til meg og lillesøster. Den arvet jeg, en etter sist flytting, aner jeg ikke hvor den ble av. Jeg håper den er på loftet, og ikke på dynga!
Ha en deilig søndag. Selv er jeg igang med å sette en deig, for jeg får også gjester i dag.
Klem