søndag 15. april 2012

KOSELIGE FROKOSTGJESTA.

                                                                    DOMPAPPEN
 Ekstra artig når denne karen beærer mæ me sitt besøk- han briske sæ og hopper rundt på foringsplassen for å vise sæ fram - sikkert for fotografen , som lurer i vinduskarmen me kamera og kaffekopp.
                                                           OG MAMMEN  
Dompapp hoa er litt mere sky , foretrekker å  spise maten i skjul av juletreet ,som æ la ut etter at vi ikke hadde bruk for det lenger . 
Ser at de fleste fuglene liker å finne ly for været og  bøllete kråker , som gjerne vil spise maten deres....men da banker matmor i vinduet .


                                           HERR OG FRU STÆR
Leieboere i "Bestefarhuset`s" utleiekompleks gjennom flere år - når stæren jubler fra takmønet - da er det vår uansett om snebygene nærmest skjuler dem .
Se den sprakende fargeprakten de har , når en til vanlig ser de sitter på telefonstrengen , så ser de jo bare svart ut , men kommer en nært , som her på foringsplassen hos oss - så er det  vanskelig å regne opp hvor mange farga en egentlig ser.....


                                                                   SPURVELURVEN
Denne karen - trofast og nøysom gjest , fast leieboer gjennom hele året i  ventilen i stua - til stor frustrasjon for Munti katt , som også kose sæ i sofan.

Huserer og styrer i ventilen , står opp omtrent samtidig som æ inntar   kaffekoppen i sofakroken på mårran , uansett så våkner`n iallefall i det  Finnmarksnytt durer ut av radioen - har ikke helt klart å avsløre kæm av mårrasvertan han liker best ....mulig at det e ho "lotto Hilde " han e ekstra svak for .


                                 MULIGENS HERR OG FRU GRØNNFINK.
Disse fargerike gjestan har sin store artighet i å få gråspurven til å tro at de ikke er velkommen her - kjefter og bannes og jager samtlige dit peppern gror - ihvertfall om de er flere, typisk ikke sant?
                             NÅR Æ IKKE FOTOGRAFERER FUGLAN
Da e det strikkepinnan , som klirrer - stort sett hele året . 
Ikke like store prosjekt på gang bestandig , men nå er det en av jentan våres , som skal få sæ Marius genser - innspurten ser dåkk her . Strikking og fugletitting passe bra ilag - når en kan ta det fra sofakroken . , bildet ble tatt i går , så den andre armen er nesten ferdig den å

                                           I STRIKKEKURVEN.
Synes det her motivet var ganske så fint - gjorde seg godt oppi der, armen til genseren.
Nå er det søndag formiddag , sola skinner og skiføret er bare supert - så Akita og skian mine bare " rope" etter mæ .

Æ e så gla i søndagan- håpe du å kan glede dæ over den!

9 kommentarer:

STRIKKEMOR(O) sa...

Flotte fuglebilder!

Sylvia sa...

Hei Turid
Tenk at dere har masse snø og kan gå på ski enda!
Her er det ikke lenger snø, men det er "frisk" luft. Så jeg har vinterjakka på enda!
Så skjønne fugler du har rundt huset ditt. nare pass på så ikke katta tar de....hi hi
Mariusgenseren blir flott. Jeg har tanker om en Fanagenser til meg selv, i uvanlige farger. Men nå må jeg først gjøre ferdig noen andre prosjekter.......
God søndag. klem

Sologbolig sa...

Herlige fuglebilder og ein herlig Mariusgenser. Fint! Ha ein fortsatt fin søndag. Klem.

Janne i Fagerlia sa...

Herlige fuglebilder. Vi fikk stort snøfall i påsken, og fikk dermed mange besøkende på fuglebrettet igjen. Her var det en rødstrupe som besøkte oss flittig. Men nå er den ikke å se. Siden snøen er i ferd med å fosvinne finner den vel mat igjen selv.

Flott mariusgenser. Tror det må være det mest populære strikkeobjekt akkurat nå.

Cloudberry sa...

Flotte fuglebilder!
Her har ikke dompappen vært på besøk denne vinteren, men vi har hatt flokker med snøspurver denne uka. Og de er så fine!
HA en fin søndagskveld :)

Else - Jorun sa...

Åhhh fine dompappen... Du må fortelle at han må komme tell Skibotn osgå :) Ellers fine fuglebilda og den lekre marius gensern da :) Blir rålekkert...

Kjersti M sa...

Så flotte og smarte egg du og gutten hadde laget. Må nok prøve meg på noen slike :-) Koselig besøk du har i matfatet - og for noen flotte farger på bildene dine.

Maret sa...

Godt å sjå at du koser deg med fugletitting og strikketøy..
Her er det jobb og jobbing...

siddisisalou sa...

Utrolig flotte foto !!!