søndag 6. mai 2012

MAN FÅR BRUKE DET VÆRET MAN HAR!                                           HETTEKEILA TUR PÅ SKI
Nydelig vær på lørdag - eneste måten å komme sæ til fjells på er ski / sne scooter el. truger- 
vi valgte ski , for det hadde vi begge- scooter ville ha vært uaktuelt uansett......
Som du ser av innholdet i fotomontasjen så skjønner dåkk at vi hadde en aldeles flott tur -masse sne , enda mere sol , nok ved til kaffe bålet , naturopplevelsa i fleng og i tilegg en utsikt en hvilken som helst destinasjon verdig .
For de lokakjente : Vi satte igjen skian oppe på fjellet, bart nedover Bekkedalen .

KLIKK PÅ BILDENE , DA BLIR DE  STØRRE!
                                         MANGE RARE DYR!
Her er opp til dæ å "artsbestemme" disse - slikt finner en altså i fjæra.                                 BURSDAGS GAVE FOR TO ÅR SIA.

Fikk gapahuk i gave av kjæresten for to år sia - går masse på tur , men har liksom tenkt at det er så mye styr å sette den opp....enda æ har testa det ut flere ganger....på stuegulvet!!
Denne turen bestemte æ at den skulle være med , liten og lett (under kiloet) , som den er fikk den plass i en vanlig dagstur sekk-   fikk satt den opp på en skikkelig vindfull plass .
Gjett at den fungerte så herlig lunt å sitte der - å se den utsikten , som fulgte med - Frakkfjord er vakker en solfylt mai dag!                                                 FRAKKFJORD  

Masse sny - ja det er det . Kan fortsatt sette på mæ skian rett utafor trappa å få den flotte turen !
Om æ e lei snyen ....ja søkke lei , men ka vi kan gjøre med det- bruke det været vi har , som best vi kan ....etter hvert begynne skiføret å bli dårlig , så da må vi bare smøre oss med tålmodighet å vente på neste vinter,  å bedre skiføre ....i mella tida må vi igjen bare bruke det været vi har!

Ha en flott mai  alle der ute!
4 kommentarer:

Guri Sørlie sa...

Så flott det ser ut - skal bli flinkere til å følge bloggen når jeg er ferdig med lamminga!

AnKa sa...

FLotte bilda av flott natur. Og gapahuken va jo genial.
Våren lar vente på seg, men den kjæm. Jeg er bare lei meg for at jeg ikke kan gå på ski på fjellet. Men det kommer flere vintre:)
Ønsker deg ei flott uke.
klæm fra AnKa

siddisisalou sa...

Så flotte foto ! Og for en natur.
Vi har også en lignende gapahauk som vi har planer om å ha med på stranden til vårt lille barnebarn. Der kan hun få hvile seg i skyggen og kanskje vi blir flere som får behov for det etterhvert-

Janne i Fagerlia sa...

Om dere har mye snø, så har dere også mye flott natur. Og du er kjempeflink til å benytte deg av de muligheter du har :)