mandag 9. juli 2012

STRIKKETID

                                         FULL KONSENTRASJON.
Dagen før Mathias skulle reise hjem sier han "bestemor du skulle jo lære mæ å strikke åsså".


Javist hadde æ sagt det , men innimella kom ønskan om div. aktiviteter oppå hverandre - så den dagen vi skulle strikke , endte opp med å snekre skattekiste - å sånn gikk no dagan- masse rart fikk vi gjordt.


I går søndag reiste æ me han til Øksfjord for å møte foreldran - no e det stilt her æ sett me mårraskaffen og radioen .

                                          LAPPEBIFF
Ønske om å strikke lesta til den nye babyen han skal bli storebror til , ble nok litt vanskelig måtte æ si.... men kanskje vi kunne strikke noe til " Lappebiff"-kosedyret hans- Så her ser dere " Lappebiff " har fått bøff, fin sant?


                                                                          ELLER


Genser som her - veldig anvendelig plagg for "Lappebiff". 
No må det jo sies at strikke eleven greide ikke aleina å strikke hele denne - kursholderen  stod nok for hoveddelen. 
Men han greide helt greit selve strikke operasjon , så noen masker ble det.


6 kommentarer:

AnKa sa...

Gøy når gutan vi lære å strikke. Sønnen min som snart e 21 ringte en kveld å lurte på når han strikka på rundpinna -ka han sku gjøre førr at det ikkje rulla seg:) hihi han va sikkert like gammel som barnebarnet ditt da han lærte å strikke.
Ønsker deg en flott dag.
Klæm

Stubbetufsa sa...

Koselig besøk!
Og mitt eldste guttebarnebarn lærte også å strikke, av meg... nå er han vel konfirmert!

Turid sa...

Flinke gutten! Godt å få en hjelpende hånd i starten;) Resultatet ble jo kjempeflott! Men så har han jo noen å slekte på her, og en flink læremester!

Klem fra Turid;)

GundaM sa...

så godt å ha god hjelp, eldste sønnen min holdt på å lære seg denne kunsten i hele fire år uten å få det til....jeg kontaktet skola og ba de om å la ham tegne istedenfor men det kunne han ikke få, og hjelp her hjemme var det heller ikke ;(

kos deg med besøk og sommeren , en herlig tid!!!!

Sologbolig sa...

Så bra at det blir strikka og at gutar også får læra det. Flinke blir dei også. Og dette var jo kjempebra. Ha ein fin søndag.

Bestefars Verksted. sa...

Hei,og tusen takk for fine ord : ) Så flink en gutt.....og for et herlig navn på kosedyret- Lappebiff....så arti !!! Ser ut som han tok dette på største alvor,der han sitter så engasjert !!! Gid det hadde vært meg,du........helt håpløs med pinner,som du sikkert vet ;) Ønsker deg en fortsatt fin sommer,håper været er litt varmere der hos deg.......her er det nemlig heller høst-temperatur idag.