lørdag 11. august 2012

Små snacks fra sommerferien.

                            NOEN NØDVENDIGE INNKJØP
Joda det ble noen "nødvendige innkjøp "- ting som man bare må ha!  Når disse tingene kobles sammen med saker en har fra før - som f.eks den fine handklæklipa lag med den fine lilla handuken æ fikk i bursdags gave i sommar - dem bare klær kværandre de to!

På kabel bordet har æ ei fin lita sink eske  med grønt lokk , den lar seg fint koble med duken med det grønne mønsteret, den også en bursdagsgave -små søt sant?

Å så all den fine steinen med gode ord på - en 50 lapp for de er jo ingen ting ....har masse gratis stein fra før av  , å mere kan æ hente.....

Netting kurven var bare et must , no når æ har hekla så mange nye lappa te det lilla oldemors teppet mitt - har passert 100 i antall , så kurven de lå i ble for liten...den passe forøvrig akkurat te de lappan nedenfor her - men målet er jo ikke at de skal bli liggende i en kurv , de skal bli to flotte oldemors tepper !


                               Heldige mæ-snakk om sukkertøy.
Se så mange flotte lapper i glade farger - mangler ca 2o stk. , så kan disse bli teppe til gyngestolen som vi har arvet fra svigermor- hun har flyttet i en mindre leilighet , da var det en del ting ho ikke fikk plass til . 
Vi tømte hele leiligheta , å der var det mange "skatter ", s.s. disse oldemorslappene bla.
Skal hekle noen til,  da er det akkurat nok til et teppe til gyngestolen.

Vært mye "heklevær" denne sommeren, men om en slipper heklenåla akkurat i det sola skinner , 
så får en faktisk med sæ noen gode sommardaga også- det har æ gjordt!
4 kommentarer:

siddisisalou sa...

Dette lappeteppet kommer til å bli kjempefint kan jeg se !

Stubbetufsa sa...

Hei!
Du har jo fått mye ut av ferien!
Og de oldemorslappene blir nok et fint teppe til stolen, tenker jeg!

Anonym sa...

Heia, fin start på dagen, ha pløya gjennom hele sommern din - imponert over dine bilda og ting/tang. Æ leite etter rekvedn min, og e redd for at gubben ha kasta den i fløttesjauen...

LivHanna

Turid sa...

Masse herlig småknask;)
Det teppe blir jammen flott!

Klem fra Turid;)