søndag 16. desember 2012

UTEDEKORASJONER.
                                            GRANBALLER SOM UTEDEKORASJON
Etter å å ha kikka innom bloggen  AtelieKariblogspot.com    ble æ veldig inspirert til å prøve å 
lage granballer for å dekorere med ute.  Kari hadde riktignok laget furuballer," men nåletre er nåletre"..
Går ikke så veldig innpå teknikken , for det lærer dere nok mye bedre om dere går inn på bloggen hennes å blar nedover sia , så finner dere kurset (-står i margen til høyre.)

Som dåkk ser så holder æ på ute -klarvær og fint , så blir det jo litt søl også - i tillegg er det deilig å holde på ute. 
Kaffe i koppen og hansker på hendene er greit - itillegg til at kulda stikker i fingertuppene , stikker granbaret også mye....

                                EN STOR OG EN LITEN
Måtte lage to stk .-en stor og en liten.  Så måtte de fotograferes litt her og der.
Dåkker må kikke innom hos Kari- julestemning i atelieret hennes nå- ho lager så mye fint atte.....


                            HER VED INNGANGEN LAG MED NISSAN
Her på kjelken blir nok granballan å ligge , pynter fint opp lag med mosehjerte for Nisse paret.
Ble veldig godt fornøyd med de, trur nok æ må lage en til - må nesten ha tre , sant? - En enda større en.....                                                 EN KOPP VARM GLØGG
Syntes vi fortjente no skikkelig godt å varme oss på etter å ha holdt på ute -  Da ble det varm gløgg i Marius krus, passa helt fint det.                                                                                                         Itillegg til å ha laga disse granballan , så har vi hengt opp julenek til småfuglan - no snacks som matfett iblanda no brød/kake rester , nøtter, rosiner og solsikkefrø har de også fått servert i dag.

Vi tar juleferie fra skolen f.o.m. i dag - Grøtfest i ettermiddag hvor hele bygda er invitert - kaffe , kaker og gang rundt treet etterpå. Om Nissen har føre til å komme , ja det gjenstår å se....vi har ikke et snefnugg , så det blir no ikke med slede han kan komme ihvertfall...

Da ønsker æ alle en go og fredfylt 3. søndag i advent!
11 kommentarer:

Hulda sa...

De var jo kjempefine de granballene, passa fint som dekor ute. Flott, gammel kjelke du har også. Ligner på den jeg har her. :)

Else - Jorun sa...

Koselig :) OG det mosehjertet va nydelig :) God juleferie! Vi tar ikkje juleferie før torsdag klokka 13:01 ;)

siddisisalou sa...

Kjempeflotte granballer - så smart.
Dere kan jammen det å kose dere der oppe i nord ! Ha en fortsatt fin førjulsuke. Vi holder på å pakke og skal også ha en norgesjul i år.

Atelier Kari sa...

Hei og takk for fin anbefaling! Klart du kan bruke gran, furu, einer eller mose til naturballer. En bruker det en har, gjerne rester etter kransebinderi. Lykke til videre med julestri!

Bestefars Verksted. sa...

Hei på deg,og tusen takk for alle gode ord,som du er så raus med !!! Jeg savner bloggen allerede,sånn er det bare.......men enkelte av følgene med den,takler jeg så innmari dårlig....som du vet. Nok om det......så flink du er,de ballene var jo kjempefine ! Har tenkt på og lage meg noe slikt,jeg også,men etter ni dekorasjoner av einer,furu og gran,hadde jeg nesten ikke fingrer igjen,selv med hansker på. Dette gjør jeg hver eneste jul,noen kranser og noen dekorasjoner,- alle for å pynte på gravene vi har. Koser meg ute,med varmekjeledress,og kaffe i koppen,akkurat som du !!! Nydelig pynta ved inngangen din,man skjønner jo tvert,at her bor det en koselig og varm person !!!

Kari er fantastisk flink,er stadig innom henne,jeg også !!

Ønsker deg og dine,allt godt,- både for julen og det nye året !!! Masse juleklemmer fra meg !!

Marie sa...

Så flink du er og så fint du har pynta :)

God jul :)

Janne i Fagerlia sa...

Ja Kari er en stor inspirasjonskilde. Jeg titter også ofte innom bloggen hennes. Tenkte jeg skulle prøve meg på samme prosjekt som deg, men dessverre rekker jeg ikke alt som blir planlagt. Men kanskje til neste år ..........

Riktig god jul til deg!

Kjersti M sa...

God jul til deg i havgapet i vest.

Stubbetufsa sa...

God jul til deg og dine!
Klem!

Marie sa...

Er innom for å ønskje deg GODT NYTT ÅR!

Anne (Moseplassen) sa...

Kjempefine baller :)
Jeg har hatt lyst på å lage meg noen slike lenge, en vakker dag blir det nok noen baller ute hos meg også.

Ønsker deg et godt nytt år!
Klem Anne :)