lørdag 13. juli 2013

GLADE SOMMARDAGA                 MED SÅ MANGE SOLSKINNSDAGA.............

 .......så kunne æ jo ha både duk å gardin ute på terassebordet.                                                                I det flotte sommarværet vi hadde i mai og juni trivdes både blomster og folk .                                               YRENDE BADELIV
                                               
                                 Badebrygga brukes flittig-lagd på dugnad av Sandland bygdelag.
                                ET KOSELIG GAVEDRYSS
Hjertesmykket er en forsinka bursdagsgave fra mi søster , det andre en feriegave fra ei venninna-snakk om flaks ! 
SOMMERENS STRIKKEPROSJKTA

Med så mange fristelsa på "nettet" -les: (Facebook og bloggere), så rammes man jo av strikkemani .
Vesten fant æ mønster til på Mauds garn , strikka i garnet  Zanzibar på pinne nr 12!! - det gikk fort kan æ love , i tillegg var det kjæmpe artig å strikk den ....på toppen av det hele like æ den såååååå godt.

Kopptua under er no resultat av blogging gjennom mange år , den også - inspirert av "gud vet kæm"- kopptue strikk er bare såååå greit , når en reiser , skravler osv. osv...


                                     


Samtidig som æ bestilte garn til  "Zanzibar vesten" frista de med denne  "Petra toppen" også - veldig enkel stod det i oppskrifta , å det stemmer helt - men det var vel ikke helt slik æ hadde tenkt at den var -baby mohair , ikke helt mæ det her -     I tillegg er det som å strikk med en loat sytråd ....pinne nr 6-
    får se hvem den heldige er..?              LESTESTRIKK PÅ PINNAN TE ENKVÆR TID.
Når man er ute å reiser , å hmmm tilfeldigvis er innom en butikk , så trekkes en mot garnhylla....
er det sånn me dæ også?

For tia er det no godt " strikkevær " gråvær og en 8-10 gr. - forsåvidt greit , men det regner i tillegg innimella- det kan æ klare mæ uten...

Feritid no- reiseruta vår er lagt etter å ha blitt inspirert av så nydelig reklame på  NRK  fra Helgelandskysten - så det blir tur lang kystriksveien  på oss- stopper i Trondheim, for å treffe slekt og venner - før vi vender nesen nordover igjen - da mot Kirkenes.

Ønske alle mine bloggvenna en kjempe god sommar videre!


3 kommentarer:

Livet i Nord sa...

Så flotte sommerbilder fra den herlige forsommeren vi har hatt. Håper du har nytt det, det har i alle fall jeg. Så får vi bare håpe vi får flere sånne flotte godværsperioder ut over sommeren;)

Sylvia sa...

Hei kjære Turid
Endelig var du her igjen. Du kan tro jeg har savnet deg her inne. Har du vært på farten, tro?
Du skal iallefall på tur ganske snart, og da håper jeg du får fint vær på turen.
Vi har hatt kjempevær i en uke nå, det er så deilig. Selv om jeg ska jobbe i hele sommer, så nyter jeg hver sekund jeg får ute i sola.
Ja, vi treffes nok en gang, vet du. Morro å treffe de man blir kjent med her inne. Har jo truffet endel også, og de er slik jeg forestiller meg de. Og det er nok du også. Blid og hyggelig.
Så fine smykker du har fått til bursdagen din. Nå må du være flink å bruke dem. Pynte deg hver dag med dem.
Ha en deilig sommer. Klem

siddisisalou sa...

Ønsker også deg og dine en riktig fin sommer.
Vi har det godt og varmt for tiden, og store deler av dagen brukes til å finne skygge enten det er hjemme eller på stranden. Liker godt sol og sommer, men liker ikke å sitte direkte i sol. Så da blir jeg sittende under en parasol med en god bok og koser meg med det.
Ha en flott tur langs den fine kysten i Norge.