lørdag 8. mars 2014

HÅPET ER LYSEGRØNT.
                                                                VÅRGARDINA 
        ......følte såå  for å bytte ut "vintergardinan"- panelgardina det også , men mørk grå sateng lign. saker gjorde at de slapp ikke lys inn.
Nå som sola endelig er tilbake , vil vi ha sollyset inn også-  suplert med litt ekstra grønt stæsj rundt omkring ble æ godt fornøyd.

                                                                    NY LAMPE
                 Når man tilfeldigvis går innom Bohus og de har opphørssalg , da går man ikke tomhendt der ifra. Har hele tida savna ei lampe over dette "lillebordet"- ble liksom litt mørkt i denne delen av stua- nå er det blitt ei ordning på det. Synes lampa var fin .                                                   HUSFREDEN TILBAKE
Tidligere hadde æ bestandig en Husfred eller to - mange år siden sist , men no er den her igjen.
                                            BÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ                          
                            Som tidligere sauebonde e  æ veldig gla i saua , å det var ikke bare Bohus æ "tilfeldig" ramla innom , nokså godt planlagt besøkte æ Kremmerhuset også - der har de ofte nåkka æ treng, sånn som den her fine saueputa - med den `riktige` grønnfargen også , måtte den bare bli med mæ hjem fra Alta til Sandland.

Da ønske æ alle dåkk som kikker innom her ei fortreffelig helg- med eller uten vårgardina.4 kommentarer:

Sylvia sa...

God morgen Turid
Grønt er VÅR, når det spirer og gror. Så fint det blir hos deg.
Husfred, ja. Det hadde jeg alltid før, jeg også. Husk å vanne i skåla, da holder den seg best. Den var veldig fin den bollen du har den i. Må nok ha en husfred her, jeg også. Så blir det fred i heimen, he he.....
Ha en fin søndag. Klem

Anonym sa...

Så lyst og fint det ble og puta var helt perfekt. Så de på Kremmerhuset, men passer ikke inn hos meg. Det er ikke ALT vi trenger, hehe. Koselig å se at du passer så godt på blomsten etter mor.
Fin søndag til dæ.
Hilsen Bente

Janne i Fagerlia sa...

Grønt og vårlig hos deg! Her har det vært vår siden forrige vår. Hadde et snev av snø i november, men siden har vi hatt vårlige tilstander. Så egentlig kunne jeg vel hatt vårgardiner hele året ;)

룸알바 sa...

Thank you very much for seeing 밤알바 information.
Thank you very much for seeing 밤알바 information.