onsdag 19. oktober 2011

ADVENTS KALENDER


                                                    SÅ ER Æ IGANG!!!
Om dåkk trur det eller ikke så er det fem år sia æ starta å sy denne kalenderen-  han som  skal få den ble fem år i sommer .  Da æ begynte å sy denne var det med tanke på at vårt første barne barn skal få den.
Æ starta på høsten å sy , viste ikke at om tre uker så ville æ få høre at  eiern til kalenderen er på tur......

Ja , ja tenkte æ -har jo god tid ...om han får den når han er tre år , så er jo det tidsnok....sydde litt i ny og ne - hadde jo så go tid .. Men denne gang skal den bli ferdig !! Er godt i gang - syr alle ledige stunder - må veksle litt med strikketøy og noen turer , når korstingan og øyan går i kryss .

Det er jo ikke til å legge skjul på at æ kommer i litt julestemning når æ holder på ....tenker på tida vi har foran oss ... naturopplevelser , kan vi gå på ski for å få  med oss  det  fantastiske fargespillet , som bare desember  kan gi oss? Og lyset - hvordan blir lyset - det er jo det aller fineste i mørketia..                                          DESEMBERLYS.

Måtte kikke etter i desember mappa - der var det  ikke fritt for alternativer . 
Og vi er faktisk ute på ski en flott desember søndag - på tur over til Hettekeila (for  lokale lesere).

Det er langt fra noen selvfølge at det er skiføre her før jul - sist år var det jo det - å to år før det igjen , men så er det maaaaaaaaaange år til bake uten skiføre i desember .  Ikke snefritt , men for lite for ski gåing.        Å kor æ glede mæ!!           
Ønsker alle ei flott tid fremover - om du har juleforberedelser ønske æ dæ masse arbeidslyst!

10 kommentarer:

Else - Jorun sa...

Arbeidslyst :) Det må du få masse av :D E sekker på at den kalenderen bli kjempefin. Æ har sjøl lagt broderinga på hylla, har laga juleting som ska tell messa her i Skibotn :) Ska lage litt til og så kommer det bilda i bloggen min også... :D
Ha ei flott resterende uke :D

Som dagene går sa...

Åh, så fin den blir! Men du har no litt av et skippertak foran dæ. Ikke så lenge til advent. Også finne på noe å legge i posan, men til småbarn er det lettere, syns æ. Hadde vært moro å laga til de store ungan mine, men har så mange uferdige ting som også skal bli ferdige. Lykke til med arbeidet!

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Ja det er litt av en jobb!!
Broderte en til første, begynte på nr 2...som min søster broderte klart...ble ikke noe på minste bane c",)
Men arbetslysten er kommet..her sys og planlegges det i det store!

Klem Anna

Marie sa...

Kjenner meg igjen når det gjeld handarbeidsprosjekt, hehe.

God helg :)

Randi sa...

Jøss...bruker lengre tid enn meg du...men jeg jobber best unner press...hehe..jo mindre tid, jo større sjanse for at jeg blir ferdig med produktet:-)

gleder meg til desember jeg også...håper bare vi får snø og IKKE sprengkulde..:-)

ha en super fredagskveld

Stubbetufsa sa...

Heia, heia!
Jeg strikka et babysett til mitt første barnebarn, det vil si: Jeg oppdaget at det ville bli for smått til ham, rekte opp og begynte på en annen størrelse.
Det samme skjedde et par ganger til.
Da sa min datter: Men mamma, du PRØVDE i all fall!

Elin's håndarbeid sa...

Hei, no minner du mæ på at æ åsså har en påbegynt adventskalender liggende et eller annet sted sammen med alle de andre ufo'ene. Ja, ja blir nok ikke å fortsette på den i år. Huske da æ starta på den, det va i januar og da tenkte æ at no har æ god tid på å brodere den, men holdt på til påske og så ble den lagt bort. Men den blir vel ferdig en gang :-)
Skal prøve å blir flinkere på bloggfronten har æ bestemt meg for.
Så vi høres snart :-) Ha en fin uke.

Janne i Fagerlia sa...

Lykke til med broderingen. Er sikker på at det blir en fin kalender.

VillaVårfrubakken sa...

Hei, så fint det kommer til å bli. Har sittet og kost meg med de fine bildene på bloggen din, og så lik eg at du skriv på dialekt. Ha en fin høstkveld, hilsen Mona

Hjemme hos meg sa...

Herlig bilde :)
Lykke til med broderingen- kjenner meg igjen ;)
Klem Anette