tirsdag 11. oktober 2011

                                          SNE HØYT TIL FJELLS
Høst fargene og det hvite i fjelltoppene er flott i lag- når himmelen endatil er blå som her , da må en bare ut for å få det med sæ!

Selv om vi har hatt en utrolig sommer her Nord  og en flott og varm høst , så kommer sneen og den kalde årstida snikende inn på oss.

Dagene blir kortere, rim på bakken på mårran innimella- men det er jo flott når utsikten er som her på bildet !                        HØST I STUA Å !
Mørke kvelder - da må vintergardinene på plass - tynne florlette sommer gardina må byttes ut med noe som stenger mørket ute ...samtidig får æ ta i bruk putene som ble kjøpt inn og strikket i sommer med tanke på høst / vinter bruk..
Samtidig ser dåkk også at  en geranium har fått komme inn- den  har sitt tilholds sted i kjelleren på vinteren - får stå  i vinduskarmen å glede oss litt til .
Synes i tillegg det  slitte /gamle utseende på potta var så nydelig at æ bare måtte dele det med dåkk.


Samtidig som æ har vist mest natur bilder de siste gangene , så får æ i dag lurt inn noe strikke tøy - som her strikka puta  og på neste bilde mæ me min snart 40 år gamle  Marius genser .Om sola skinner så passer det helt fint med en go og varm genser -
Bjørka er motsatt av mæ , ho er helt naken - høst i naturen nå!
                                          
Men selja slipper ikke taket på sommar drakten riktig ennå- synes ho var så fin mot de sne dekte toppan i bakgrunnen.

Det blir vel mindre og mindre med  naturbilder utover nå , som dagene blir kortere og kortere - men du verden for ei herlig tid med masse  kos og aldri er vel lyset så vakkert som i mørketia - kor rart det enn høres ut!

Ha det flott i høst været du også!

11 kommentarer:

Sologbolig sa...

Herlige høstbilder hos deg. Ingenting er så vakkert som høsten når veret er fint og lufta så klar og kald. Her regner det dessverre som vanleg og alt er vått og klamt. Heldigvis så har eg vert ei veke i varmen nå, så meg er det ikkje synd på. Ha ein fin kveld. Klem.

Anonym sa...

De innleggan dine gjør mæ glad...åsså så mye inspirasjon det e å hente her hos dæ.Likte den strikka puta di,så SÅNN skal æ strikke.Flott Mariusgenser,ser jo helt ny ut,så den må være strikka i kvalitetsgarn...eller så har du nesten ikke brukt den :)Nydelige bilda av skjønn natur i høstdrakt.
Ha ei fin uke! Klem:)

Muffin sa...

Snøen har pudret fjellene rundt Bodø også. Så flink du er som har planlagt høstgardiner, vakre puter og vinterpynt. Her kommer vinteren som julekvelden på kjerringa, hver gang. Tøff genser, den kler deg!

siddisisalou sa...

Nydelige foto som vanlig hos deg !
En vakker natur du har rundt deg.
Mens vinteren sniker seg inn hos dere, kan jeg fortelle at vi har det så varmt som det ikke har vœrt her siden 1914. I går var det 31 grader sånn i 2 tiden - og som naturlig var måtte vi en tur på stranden. Men kan kjenne på luften om morgenen at høsten ikke er langt unna, så det gjelder bare om å benytte seg av varmen mens vi har den.

Mamsens hus sa...

Så flott strikkepute. :)
Fantastisk vakkert dere har det i nord. :):)

Else - Jorun sa...

Så flotte bilda; som alltid :D Den mariusgenseren e kjempefin :D Og tenk, etter 40 år e den like populær :D Korr bra e ikkje det... :D
Snø i fjellan e det her også... Kaldt også...*brrrr*
Ha ein fin dag og ei flott uka :D

Kjersti M sa...

Har mottatt din bestilling, ja.
Regner med jeg syr den i helga og poster i begynnelsen av neste uke.
Flott strikka pute, den med marius mønster. Marius genser var faktisk den første genseren jeg strikket.

Randis side sa...

Fine bilder! Og så flott du sto som modell :) Artig at du har klart å ta så godt være på din gamle marius-genser :) Og artig at du tok turen innom våre områder i sommer :)) Dårlig skotøy? Det er jo ikke noen krevende løype utover til trollene akkurat. Men de fleste turistene er nok ikke klar over at man må gå til trollene. Husker du sånn ca ka tid du var nedover? ha en finfin torsdag.

Unknown sa...

Fantastisk flotte bilder og ei fantastisk flott dame! Elsker Marius genser og det er et mål å prøve å få strikket den. Var det vanskelig? Lekkert interiør også:-)

63 grader nord sa...

SNØ PÅ TOPPENE JA... VEL JEG KAN GODT LIKE SNØ, MEN IKKE FOR LENGE OG IKKE FOR MYE. MEN HØSTBILDER ER FLOTTE!

HA EN FLOTT HØSTDAG!

Sylvia sa...

Hei
Kjempeflott natur hos deg, Turid. Og du er så flink til å ta bilder.
Tenk at Marius-genseren din er 40 år, da!!!! Og passer enda, ikke verst!
Men snart har du vel den lilla på? Min er snart slitt ut. Tenk det!