fredag 6. januar 2012

GODT NYTT BLOGG ÅR!


                                             OLDEMOR RUTER
Får starte med å ønske godt nytt år til alle mine blogg venner og til de som bare er innom her å ser. 
Når det gjelder vi som blogger så er vi faktisk en ganske så stor gjeng , som har ønska hverandre godt nytt år over flere år - det er ganske så trivelig!

Når det gjelder heklinga , har æ hatt en skikkelig innspurt nå i jula - etterhvert er vel dette teppet blitt det som så populært kalles UFO her i bloggverden , men nå som æ har tatt tak i det blir det vel ei redning....passert  30 ruter - så ble æ fri for  LILLA , å for dåkk som vet at æ bor ei dags  reisa  unna nærmeste garnbutikk, så skjønner dere vel problemet ...har sendt ønskeliste med ei venninne .....
                                           TRETTENDE DAG JUL!
I dag har æ høsta juletreet - det er gått til gjenbruk , nå er det  blitt forings sted for småfuglene i hagen.
Henger opp hjemme snekra meiseboller av matfett ,  div. julekaker og fuglefrø.

Her ser dere alle i flokk og rad oppmarsjert i påvente av å komme i den rette eska ....æ gleder mæ allerede til de skal frem igjen......men det er godt også å få litt plass til andre ting .                                                     MÅNELYST         
Med godvilje og forsiktighet kan en så vidt gå på ski  veldig lite sny , som dåkk sikkert ser.-   I  dag skulle æ være  publikum og fotograf i et skiskytter mesterskap ...., men hele greia ble avlyst p.g.a. sykdom og kulde. 

Saken er den at det var ungdomskolen som skulle ha skiskyting  i skolens gymtime i dag - når ungdomsskolen består av to elever og den ene ble syk - da avlyser man ....
...................æ gleda mæ til seansen , så sekken min ble pakka me varm drikke , sitteunderlag og kamera selvfølgelig-   å så hadde æ funnet frem ei gammel sauebjella som æ ville lage litt "mesterskaps stemning" med .

Sjansen kommer nok tilbake - når dåkk ser bildet under , så skjønner dåkk at æ har kosa mæ  ute på ski idag med fotografering.


Etter litt arrangering fikk æ hengt sauebjella på stavene - med ryggen mot nord og fotolinsa  mot sør fikk æ til det her bildet - av fargene på himmelen vet vi at det går mot den rette tia no- alt det beste foran oss  , sier æ!

Ønsker alle som er innom ei flott førstehelg i januar!

9 kommentarer:

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Godt nytt år der borte!!
Herlige bilder du tar Turid c",)
Er så fint ute nå med nesten fullmåne og klar vær.

Klem Anna

Som dagene går sa...

Som vanlig flotte bilda.Du har jo vært en racer med heklekroken. Sjøl har bare lata mæ og lest i jula. No har æ begynt å plukke ned julestasen, men når man trekker fram så altformye, så tar det litt tid før alt er i esker oppe på mørkeloftet. Skal innover til Alta på tirsdag, men garnet æ også mangle har de bare i Bossekop og dit kommer æ mæ ikke når æ bruke buss. Se kommentar på facebook.Ha en god helg!

Janne sa...

Nydelig hekleteppe, og superflotte bilder!
Godt det går mot vår og sommer...:)
God helg!
Klem fra Janne

Else - Jorun sa...

:) SÅ arti da :)
Hæls te ungan :) og æ glede mæ te å sjå korsn teppet bli til slutt :) Det så skikkelig lækkert ut :)

Stine Alice sa...

Så smart å bruke juletreet til fuglene, kansje vårt tre også skal få lov til det :)

Så fin pledd du helkler, har et slikt prosjekt på lista mi også... så det kommer etterhvert ;)

Ønsker deg godt nytt år og god helg.

siddisisalou sa...

Godt nytt år til deg og alle dine - håper dere har hatt en fin start på året.
Teppe ser flott ut - og blir nok større bare du får litt mer garn - kjenner meg godt igjen der.
Fantastisk flotte foto !

Malys krok sa...

Og jeg sier: Heldig er den som har deg "med på laget"! Du skaper den rette stemningen!
Fine farger i oldemorrutene dine, håper du får mer garn, slik at teppet blir ferdig.
Og godt er det å tenke på at vi går mot lysere tider! Hvar dag bærer bud om det! God helg til deg! Ønsker deg og dine alt godt for det nye året!
-Margit-

Sylvia sa...

Godt nytt år, kjære Turid!
Ja, vi er litt av en gjeng her inne, som følger hverandre i tykt og i tynt. Og vi kjenner hverandre, alle sammen. Det er en av grunnene til at man ikke kan slutte å blogge.
Tenk, et teppe på trappene. Så fint det blir. Men dumt at du går tomt for garn. Hadde du bodd MYE nermere, hadde jeg kommet innom med påfyll til deg, vet du.
Jeg har en kunde jeg er innom en gang i året. Hun er en gammel dame, som sitter i rullestol, og ringer butikken, og spør om vi kan sende garn i posten til henne. Da sier jeg at jeg kommer etter jobb. Og da er hun så glad og skravlete når jeg kommer. Og jeg synes det er så koselig å glede en gammel dame. Det er så lite som skal til.
Jeg har lyst til å starte på enda et teppe, for garn har jeg jo nok av, vet du.....men så er det alle de andre prosjektene jeg bare SKAL gjøre først.
Ha en riktig god helg. Klem

Unknown sa...

Så flink du er! Det var nydelige bilder av naturen rundt deg også. Har blitt så inspirert av turene dine at jeg skal begynne å legge ut på tur selv. Godt nytt år til deg også. Masse forsinkete nyttårsklemmer sendes oppover:-)