tirsdag 21. februar 2012

LITT "NYTT PÅ NYTT"

Kjøpte denne lampa sist æ var i Alta- trengte lys
bak mæ der æ sitter å strikker på kveldene.
I mangel av lys fra sola , får vinglassan  lyse litt opp i bildet...


Bestefars Lofotkiste har vært et møbel i stua i mange år . No har æ 
 bytta litt om på hvor div. dill skal stå - mammas gamle koffert fikk komme  oppå kista - likeså interiør blarne pynta med belte for anledninga .
Ideen til belte rundt blarne er henta hos ei utrolig kreativ bloggdame , som har bloggen  Jannes kreative verden- klikk på lenken det er virkelig verdt å ta en tur innom ho.

                                 NYE PUTER TIL BENKEN PÅ KJØKKENET.
Sydde disse putene av kjøkkenhåndklær , som æ har kjøpt for leeeeenge sia . Har savna noe bak ryggen  når en sitt i benken - pynta litt opp gjør de å.

Må legg ved et nærbilde , så dåkk ser de fine knappan - hadde jo ikke seks like knapper , men æ er veldig fornøyd med disse gjenbruks knappan - den i midten er perlemors knapp , synes de er såååå søte


Da ser det ut for at vi skal få litt sny den her vinteren - begynte virkelig å lure ...men det ser ut  for at det ordner sæ no.  Her i Loppa har vi nå vinterferie på skolene -dermed har æ halv vinterferie.           
Så da blir det tid til litt mere fritids aktiviteter som sying f.eks.....og tid til skigåing på dagtid .
Ha ei flott uka du også!                                                                                                                                                  

7 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

For et herlig still leben du har laget på den gamle kista. Og den lille kofferten var bare såååååå fin. Den må du ta godt vare på.

Fine puter i benken også. Ikke så mye som skal til for at "en dag skal skinne"!

Brit Strikkenerd sa...

Masse delikat kommet inn i hjemmet ditt. Fantastisk flott kiste med gammel koffert på. Absolutt et tablå som må komme til sin rett:)

Heidi sa...

så koselig du har ordna, og alltid trivelig med litt nytt som lager stemning :)
Datter og svigersønnen din kommer til å få det topp i bakkene her til helga, snøen laver ned og føret blir nok supert både i og utenfor løypene!
Jeg koser meg stor for tida med snyen hihi ;)

Evelyn sa...

Hei :)

fin lampe du har fått tak i deg.

oii den kista di likte jeg.. den var bare lekker.. og med den kofferten oppå.. kjempe stilig :)

Ha ei fin helg :)

Sylvia sa...

Hei og hå Turid!
Jammen var det stilig med et belte rundt magasinene. Det må jeg nesten prøve på selv. Har jo en bunke, diger som et fjell med slike magasiner.
Ellers ser jeg du har fått sol. Og den nyter jeg også nå. Etter nesten en uke i grå Warszawa, myser jeg mot sola, og kjøper inn fargerike blomster for å hilse våren velkommen!
Ha en riktig fin helg....og lykke til med hekleteppet ditt. Det blir virkelig flott når det blir ferdig!

Hulda sa...

Likte den kista di så godt. Sjarmerende grønnfarge den har. Stilig med belte rundt interiørbladene. Stilig koffert også. :)

Som dagene går sa...

Så flink du er som også tar fram symaskinen av og til. Min er blitt "så tung å løfte opp på kjøkkenbordet" (det er der æ vanligvis syr,)at det må være nødvendig og ikke bare blott til lyst at æ tar den fram.Litt sterkt ovrdrevet, men det hadde vært fint og hatt en plass der maskinen og utstyr kunne stå framme.
Ha en fin vinteruke!